Luonto­hauta­jaisten suunnittelu

330,00

Ikilehto tarjoaa luontohautajaisten suunnitteluun hautausjärjestäjän avun.

Hautaukseen liittyviä toimenpiteitä saattaa yksin olla vaikea hahmottaa. Autamme ottamaan kaiken tarpeellisen huomioon. Kirjaamme toiveesi rauhassa ylös niistä keskustellessamme. Hautausjärjestäjämme ovat luonnollisen hautaamisen asiantuntijoita ja osaavat kertoa minkälaisia palveluja ja tuotteita on olemassa.

Hautaussuunnitelma on toimintaohje, johon on kirjattu miten hautausjärjestelyistä huolehditaan. Sen laatiminen voi olla suuri helpotus läheisille, jotka muuten joutuisivat päättämään asioista vaikeana aikana. Suunnitelma saattaa myös auttaa välttämään erimielisyyksiä tarjoamalla selvät ja sitovat ohjeet.

Ennakkosuunnitelma tuo mielenrauhaa. Suunnitelma varmistaa henkilökohtaisia arvoja heijastavat järjestelyt. Hautaussuunnitelma on juridinen asiakirja, joka velvoittaa toimimaan kuten siinä määrätään. Suunnitelmaa voi vuosien saatossa täydentää.

Henkilökohtaisen suunnittelun hinta on 330 euroa, sisältäen tapaamisen toiveiden mukaan joko kasvotusten tai videoyhteydellä sekä suunnitelman puhtaaksi kirjoittamisen ja hautauksen ennakkosuunnitelman säilytyksen.

Olemme sinuun yhteydessä ajankohdan sopimiseksi kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tästä pääset tilaamaan ja maksamaan palvelun

Luonto­hauta­jaisten suunnittelu
Clear